Kør Lamborghini på bane

 
 

3.195 DKK

Vi glade for, at kunne tilbyde Kør selv Lamborghini Huracan på bane. Oplevelsen giver dig, eller en heldig gavemodtager, følelsen af at være professionel racerkører for en dag. Bag rattet i en Lamborghini, får du selv lov til at styre superbilen gennem de krævende sving på FDM Sjællandsringen, Jyllandsringen, Padborg Park eller Ring Knutstorp og ud på langsiden, hvor accelerationen og farten fra de +610 hestekræfter, rigtigt slår igennem. Du får 4 omgange på banen (husk 4 omgange er typisk 3 langsider på en racerbane)

Oplevelsen finder sted i professionelle og sikre omgivelser, med grundig sikkerhedsbriefing. Under kør-selv oplevelsen, ledsages du af en erfaren instruktør, som løbende giver dig gode råd og instrukser, der sikrer den bedst mulige oplevelse. Mere end 8000+ gæster før dig, har booket en tur hos os siden 2013. Vi glæder os til at se dig.

GYLDIG FOR 1 Person
VARIGHED 4 omgange på bane.
STED Sjællandsringen, Jyllandsringen, Padborg Park eller Ring Knutstorp

GoPro 4k video, der bliver optaget indefra cockpittet, så turen rundt på racerbanen bliver foreviget. Videoen vil blive eftersendt til mailadressen som også booker køreturen.

Gavekortet er gyldigt indtil 28/01/2024
Varenummer (SKU): Kør Lamborghini på bane 4 omgange Kategori: Tags: , , , ,