Kør Porsche GT3 RS på bane

 
 

1.295 DKK

Køreture i Porscher er en populær oplevelse hos vores kunder. Derfor er vi glade for, at kunne tilbyde Kør selv Porsche 911 GT3 RS på bane.

Oplevelsen giver dig, eller en heldig gavemodtager, følelsen af at være professionel racerkører for en dag. Bag rattet i en Porsche 911 GT3 RS får du selv lov til at styre superbilen gennem de krævende sving på banen og ud på langsiden, hvor accelerationen og farten fra de tunet 500 HK, rigtigt slår igennem. Du får 2 omgange på banen (husk 2 omgange på en racerbane typisk er 1 langside – vi kan derfor anbefale af tage 4 omgange som er 3 langsider. Det kan typisk opgraderes på dagen af modtageren, hvis denne oplevelse gives væk i gave)

Lige nu er vores Porsche en model GT3 RS – vi forbeholder os altid retten til at skifte ud i vores biler. Så denne oplevelse gælder en Porsche GT3 RS eller tilsvarende bil, i tilfælde af at vi skifter ud i bilparken.

GYLDIG FOR 1 Person
VARIGHED 2 omgange på bane.
STED Sjællandsringen, Jyllandsringen, Padborg Park eller Ring Knutstorp i Sverige

GoPro 4k video, der bliver optaget indefra cockpittet, så turen rundt på racerbanen bliver foreviget. Videoen vil blive eftersendt til mailadressen som også booker køreturen.

Gavekortet er gyldigt indtil 28/01/2024
Varenummer (SKU): Porsche GT3 RS 2 omgange Kategori: Tags: , , , ,