Supercar Drive Guldpakke

 
 

8.995 DKK

Her er muligheden for at opleve 5 biler på samme dag på en racerbane, du får mulighed for at sammenligne de fantasiske biler og deres køreegenskaber, og med din egen personlige instruktør fra du ankommer på banen og til du tager afsted igen, blvier det helt sikkert en fantastisk oplevelse som du aldrig glemmer.

Pakken indeholder følgende kørsel.

4 omgange Porsche 911 GT3.
4 omgange Audi R8.
4 omgange Ferrari 458.
4 omgange Lamborghini LP610-4 Huracan Coupe.
4 omgange vælg din favorit af ovenstående 4 biler.

Oplevelsen gælder 1 person og kan bruges på enten Sjællandsringen, Jyllandsringen, Padborg Park eller Ring Knutstorp (eller de til enhver tids gældende racerbaner som vi tilbyder)

Derudover indeholder pakken følgende ekstra ydelser som alle er med til at gøre din dag helt fantastisk. Din personlige instruktør som følger dig fra du ankommer til banen, og til din sidste tur er kørt, som først giver dig en briefing omkring banen og de forskellige ting du skal være opmærksom på, herudover sidder han ved siden af dig på alle dine omgange, og underviser dig alle de korrekte linier på banen.

Vip booking person, kontakt os direkte på telefon eller mail og vi booker din tid for dig. Du skal blot være 18 år med gyldigt international kørekort.

Værdi 11.880,-
Pris 8.995,-

GoPro 4k video, der bliver optaget indefra cockpittet, så turen rundt på racerbanen bliver foreviget. Videoen vil blive eftersendt til mailadressen som også booker køreturen.

Varenummer (SKU): Guldpakke 5x4 omgange Kategorier: , , Tags: , , , , ,